Karroca juaj

DRM14910R

Per cdo informacion ose porosi online na kontaktoni ne
Whatsapp, Cel: +355696700322/ +355693924742 ose
Tel/ Fax: 003558426 6900

MENBRANE FILTER SOFIMI
OEM CODE:
DRM14910R, LR172826,
PER AUTOMJETET:
LAND ROVER DEFENDER
LAND ROVER DEFENDER Station Wagon (L663)
Engine: Fuel type: KW/PS: Year:
P300 Si4 4×4 PT204(AJ20P4) Petrol 2.0 221kW/300PS 1997ccm 09/2019-0/0
P400e Hybrid 4×4 PT204(AJ20P4) Petrol/Electric 2.0 297kW/404PS 1997ccm 09/2020-0/0
LAND ROVER DEFENDER Van (L663)
Engine: Fuel type: KW/PS: Year:
2.0 P300 Si4 4×4 PT204(AJ20P4) Petrol 2.0 221kW/300PS 1997ccm 02/2020-0/0
2.0 P400e Hybrid 4×4 PT204(AJ20P4) Petrol/Electric 2.0 297kW/404PS 1997ccm 09/2020-0/0
LAND ROVER DISCOVERY
LAND ROVER DISCOVERY V (L462)
Engine: Fuel type: KW/PS: Year:
2.0 Si4 4×4 PT204(AJ20P4) Petrol 2.0 221kW/300PS 1997ccm 09/2017-0/0
LAND ROVER DISCOVERY V VAN (L462)
Engine: Fuel type: KW/PS: Year:
2.0 Si4 4×4 PT204(AJ20P4) Petrol 2.0 221kW/300PS 1997ccm 09/2017-0/0
LAND ROVER RANGE ROVER
LAND ROVER RANGE ROVER VELAR (L560)
Engine: Fuel type: KW/PS: Year:
2.0 P250 Si4 4×4 PT204(AJ20P4) Petrol 2.0 184kW/250PS 1997ccm 03/2017-0/0
2.0 P300 Si4 4×4 PT204(AJ20P4) Petrol 2.0 221kW/300PS 1997ccm 03/2017-0/0
2.0 P400 Hybrid 4×4 PT204(AJ20P4) Petrol/Electric 2.0 297kW/404PS 1997ccm 07/2020-0/0
LAND ROVER RANGE ROVER IV (L405)
Engine: Fuel type: KW/PS: Year:
2.0 P400e Hybrid 4×4 PT204(AJ20P4) Petrol/Electric 2.0 297kW/404PS 1997ccm 10/2017-0/0
LAND ROVER RANGE ROVER SPORT II (L494)
Engine: Fuel type: KW/PS: Year:
2.0 Si4 4×4 PT204(AJ20P4) Petrol 2.0 221kW/300PS 1997ccm 10/2017-0/0
2.0 P400e PHEV 4×4 PT204(AJ20P4) Petrol/Electric 2.0 297kW/404PS 1997ccm 10/2017-0/0

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Enea Servis
Skpjegim: kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.