Karroca juaj

Rripa

Mirë se vini në gamën tonë të rripave. Rripat janë krijuar për të parandaluar rrëshqitjen dhe problemet e shtrirjes. Ato përdoren gjerësisht në të gjitha llojet e makinerive të ndryshme për shkak të funksionit që ato kryejnë.Ka rripa për shumë përdorime të ndryshme, qe varjojnë nga madhësite, forma, përbërja, funksioni për të përmbushur nevojat tuaja. Disa nga modelet e rripave janë: Rripa-V me Trapez të Thellë, Rripa-V Klasik të Dhëmbëzuar, Rripa-V me Trapez të Thellë të Dhëmbëzuar, Rripa të bashkuar HB, Rripa-V Egzagonal, Rripa të Sheshtë/HEBASIT, Rripa të Dhëmbëzuar, Rripa të Dhëmbëzuar/ Dopio, Rripa të Dhëmbëzuar EPP EVOLUTION HTD, Rripa të Dhëmbëzuar Poliuretan, Rripa të Dhëmbëzuar Poliuretan/ Dopio, Rripa Variatori, Rripa-V AVX, Rripa të Dhëmbëzuar Poliuretan me metër, Rripa Termosalduesë, Rripa V-Klasik Z, Rripa V-Klasik A, Rripa V-Klasik B, Rripa V-Klasik C, Rripa V-Klasik D