Karroca juaj

Kushineta

Enea Servis është një nga ofruesit kryesorë të kushinetave në internet që ofron një gamë të gjerë kushinetash. Ne ofrojmë markat kryesore si Koyo, SKF, FAG, Nachi, IKO, INA, RHP, Dunlop, etj, si dhe marka më të lira nëse keni një buxhet. Ka kushineta për shumë përdorime të ndryshme, duke filluar në madhësi të mëdha, për të përmbushur nevojat tuaja. Ne listojmë kushinetat bujqësore të përdorura në makineritë bujqësore, Kushineta me Sfera me Kanal të Thellë (Kushineta Radiale me Sfera), Kushinetat Oshilante me Sfera, Kushinetat Dyrradhëshe me Sfera me Kontakt Këndor, Kushinetat me Sfera me Kontakt Këndor, Kushinetat me Rula Cilindrike, Njërradhëshe, Kushinetat me Rulina me Unazë të Brendshme, Kushineta dopio rrul, Kushinetat me Rulina pa Unazë të Brendshme, Kushinetat Konike me Rulatë, Kushinetat Mbështetëse me Rula Cilindrike, Spherical Roller Thrust Bearings, Thrust Ball Bearings, Kushinetat e Suporteve, Kushinetat e Kombinuara me Sfera dhe Rulina, Kushinetat me Sfera me Katër Pika Kontakti, Kushinetat me Dy Rradhë të Plota Rulash, Suportet e Kushinetave, Flanged Roller Bearing Units, Take-up Ball Bearing Units, Split Plummer Block Housings të cilat mund të gjenden në shumë aplikacione dhe vijnë të mbyllura, të mbrojtura dhe të hapura. Ne gjithashtu kemi një sërë produktesh të lidhura me to.