Karroca juaj

Gjej çfarë të duhet!

Enea Servis ofron nje zgjidhje profesionale ne fushen e pjeseve te kembimit per automjete, elektroshtepiake dhe industri.

Gjej çfarë të duhet!

Enea Servis ofron nje zgjidhje profesionale ne fushen e pjeseve te kembimit per automjete, elektroshtepiake dhe industri.

Kush jemi ne

“Enea Servis” u krijua si bisnes familjar ne qershor te vitit 2010, me vendodhje ne qytetin e Gjirokastres. Ne fillimet e veta, biznesi jone u zhvillua ne fushen e pjeseve te kembimit per automjete, e ndersa ne qershor te vitit 2013 ne futemi gjithashtu ne fushen e pjeseve te kembimit per elektroshtepiake dhe te industrise. Dita dites, ne krijuam nje biznes familjar ku jemi munduar te ofrojme ate qe tregu kerkon, duke u munduar te jemi afer klientit, duke u munduar te ofrojme produktet me cilesore, asistencen me dinjitoze dhe cmimet me konkuruese. Ne, krijuam “Enea Servis” dhe po perpiqemi qe ne tregun Shqiptare por dhe me gjere, klienti te gjeje nje menyre efikase dhe praktike per te marre zgjidhje per problemet e veta. Prej vitit 2015 ne kryejme importe per rreth 70% te produkteve tona. “Enea Servis” u krijua per tu ndodhur me prane klientit. Nga viti 2018 krijuam nje website qe klienti te jete me I arritshem prane dyqanit tone. Mund te themi qe jemi ne rruge te mbare dhe se klientet tane, jane mjaft te kenaqur.

Elektro ShtepiakeShop Now
Automjete, Bujqesore etj..Shop Now
IndustriShop Now

Produkte te Sapo Ardhura

Offer of the week!

Outdoor essentials from legendary designer Tom Woo available at 25% off for one week only. Don't miss out on this incredible deal!​

Perse te Zgjidhni Enea Servis?

Pran nesh do te gjeni nje game te plote te pjeseve te kembimit. Do te gjeni shumllojshmeri produktesh, korrektesi, shpejtesi, eksperience dhe transparence

Cilesi e mire

Ne besojme se cilesia e mire eshte e barabarte me nje garanci te larte.

Korrektesi

Transparenca, eksperienca jane celsi i suksesit tone qe ben diferencen

Cmime te arsyeshme

Mundohemi qe te sjellim prane klientit, cilesine me te mire me nje cmime sa me konkurues ne treg.

Produktet me te Shitura

Brendet qe Disponojme

Asistence, cilesi dhe sherbimi I garantuar, per pjeset e kembimit per automjete, elektroshtepiake dhe industri. Me market me te njohura si Tecumseh, Emerson, Danfoss, Elco, Refco, Honeywell, Bitzer, Dixell, Ranco, Suniso, etj vijme prane jush per te plotesuar problemet tuaja.