Karroca juaj

DRM141101R

Per cdo informacion ose porosi online na kontaktoni ne
Whatsapp, Cel: +355696700322/ +355693924742 ose
Tel/ Fax: 003558426 6900

TUB VALVUL EGR
OEM CODE:
DRM141101R, LAND ROVER LR057662,
PER AUTOMJETET:
LAND ROVER DISCOVERY
LAND ROVER DISCOVERY SPORT (L550)
Engine: Fuel type: KW/PS: Year:
2.2 D 4×4 224DT(DW12BTED4) Diesel 2.2 110kW/150PS 2179ccm 09/2014-0/0
2.2 D 4×4 224DT(DW12BTED4) Diesel 2.2 140kW/190PS 2179ccm 09/2014-0/0
LAND ROVER FREELANDER
LAND ROVER FREELANDER 2 VAN (L359)
Engine: Fuel type: KW/PS: Year:
2.2 TD4 4×4 224DT(DW12BTED4) Diesel 2.2 118kW/160PS 2179ccm 10/2006-10/2014
LAND ROVER FREELANDER 2 (L359)
Engine: Fuel type: KW/PS: Year:
2.2 eD4 DW12BTED4; 224DT(DW12BTED4) Diesel 2.2 110kW/150PS 2179ccm 08/2010-10/2014
2.2 TD4 4×4 DW12BTED4; 224DT(DW12BTED4) Diesel 2.2 110kW/150PS 2179ccm 10/2006-10/2014
2.2 SD4 4×4 224DT(DW12BTED4) Diesel 2.2 140kW/190PS 2179ccm 08/2010-10/2014
2.2 TD4 4×4 DW12BTED4; 224DT(DW12BTED4) Diesel 2.2 118kW/160PS 2179ccm 10/2006-10/2014
2.2 TD4 4×4 224DT(DW12BTED4) Diesel 2.2 112kW/152PS 2179ccm 01/2007-10/2014
2.2 TD4 4×4 224DT(DW12BTED4) Diesel 2.2 115kW/156PS 2179ccm 10/2006-10/2014
LAND ROVER RANGE ROVER
LAND ROVER RANGE ROVER EVOQUE (L538)
LAND ROVER RANGE ROVER EVOQUE VAN (L538)
Engine: Fuel type: KW/PS: Year:
TD4 224DT(DW12BTED4) Diesel 2.2 110kW/150PS 2179ccm 05/2015-12/2019
TD4 4×4 224DT(DW12BTED4) Diesel 2.2 110kW/150PS 2179ccm 05/2015-12/2019
SD4 4×4 224DT(DW12BTED4) Diesel 2.2 140kW/190PS 2179ccm 05/2015-12/2019

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Enea Servis
Skpjegim: kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.