Karroca juaj

DRM122201

Category Tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Per cdo informacion ose porosi online na kontaktoni ne
Whatsapp, Cel: +355696700322/ +355693924742 ose
Tel/ Fax: 003558426 6900

SET GUARNICION MOTORI
OEM CODE:
DRM122201, AJUSA 52205600, CORTECO 418260P, ELRING 132 242, ELWIS ROYAL 9822015,
PER AUTOMJETET:
SMART CABRIO
SMART CABRIO (450)
Engine: Fuel type: KW/PS: Year:
0.6 (S1OLA1, 450.441, 450.442, 450.443) M 160 E6AL B03; M 160.910 Petrol 0.6 40kW/55PS 599ccm 03/2000-01/2004
0.6 (S1OLD2, 450.452) M 160 E6AL B05; M 160.910 Petrol 0.6 45kW/61PS 599ccm 01/2001-01/2004
0.6 (450.432) M 160.910 Petrol 0.6 52kW/71PS 599ccm 06/2002-01/2004
SMART CITY-COUPE
SMART CITY-COUPE (450)
Engine: Fuel type: KW/PS: Year:
0.6 (S1CLB1, 450.331, 450.336) M 160.910; M 160 E6AL B04 Petrol 0.6 33kW/45PS 599ccm 07/1998-01/2004
0.6 (S1CLA1, 450.341) M 160 E6AL B03; M 160.910 Petrol 0.6 40kW/55PS 599ccm 07/1998-01/2004
0.6 (450.352, 450.353) M 160 E6AL B05; M 160.910 Petrol 0.6 45kW/61PS 599ccm 01/2001-01/2004
0.6 (450.330, 450.332) M 160.910 Petrol 0.6 52kW/71PS 599ccm 06/2002-01/2004
SMART CROSSBLADE
SMART CROSSBLADE (450)
Engine: Fuel type: KW/PS: Year:
0.6 (450.418) M 160.910 Petrol 0.6 52kW/71PS 599ccm 06/2002-12/2003

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Enea Servis
Skpjegim: kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.