Karroca juaj

DRM0901S

Per cdo informacion ose porosi online na kontaktoni ne
Whatsapp, Cel: +355696700322/ +355693924742 ose
Tel/ Fax: 003558426 6900

SET GUARNICION KAPAKU
OEM CODE:
DRM0901S, AJUSA 56044200, ELRING 006 750, MERCEDES-BENZ 6460160721, VICTOR REINZ 15 38449 01,
PER AUTOMJETET:
MERCEDES-BENZ C-CLASS
MERCEDES-BENZ C-CLASS (W204)
Engine: Fuel type: KW/PS: Year:
C 200 CDI (204.007, 204.006) OM 646.812; OM 646.811 Diesel 2.1 100kW/136PS 2148ccm 01/2007-12/2009
C 220 CDI (204.008) OM 646.811 Diesel 2.1 125kW/170PS 2148ccm 01/2007-11/2008
C 220 CDI (204.008) OM 646.811 Diesel 2.1 120kW/163PS 2148ccm 01/2007-11/2008
MERCEDES-BENZ C-CLASS T-Model (S204)
Engine: Fuel type: KW/PS: Year:
C 200 CDI (204.207) OM 646.811 Diesel 2.1 100kW/136PS 2148ccm 08/2007-12/2009
C 220 CDI (204.208) OM 646.811 Diesel 2.1 125kW/170PS 2148ccm 08/2007-11/2008
C 220 CDI (204.208) OM 646.811 Diesel 2.1 120kW/163PS 2148ccm 08/2007-11/2008
MERCEDES-BENZ E-CLASS
MERCEDES-BENZ E-CLASS (W211)
Engine: Fuel type: KW/PS: Year:
E 220 CDI OM 646.821 Diesel 2.1 120kW/163PS 2149ccm 03/2003-12/2008
E 200 CDI (211.007) OM 646.820 Diesel 2.1 100kW/136PS 2148ccm 04/2006-12/2008
E 220 CDI (211.008) OM 646.821 Diesel 2.1 125kW/170PS 2148ccm 04/2006-12/2008
MERCEDES-BENZ E-CLASS T-Model (S211)
Engine: Fuel type: KW/PS: Year:
E 220 T CDI OM 646.821 Diesel 2.1 120kW/163PS 2148ccm 03/2003-07/2009
E 220 T CDI (211.208) OM 646.821 Diesel 2.1 125kW/170PS 2148ccm 04/2006-07/2009
E 200 CDI (211.207) OM 646.821 Diesel 2.1 100kW/136PS 2148ccm 04/2006-07/2009

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Enea Servis
Skpjegim: kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.